Are the new Apple iPad Pro, 16-inch MacBook Pro and more launching in October?

Apple.jpg

The recent Apple event has just ended with most of its latest products, but there are still several rumors about the new Apple products that have yet to be confirmed. Rumors like the 16-inch Macbook Pro, new iPad Pro and also the newly redesigned Mac Pro with the new Pro XDR display that may be showing in the coming Apple Event on October.

Rumors for the redesigned Mac Pro and the Mac Pro, Pro XDR Display have been spread across since June followed by the new 16-inch Macbook Pro with a newly designed keyboard. Although Apple has just upgraded a new processor to the Macbook Pro this May, there’s still a firm prediction the new Macbook Pro will still be unveiled in 2019 by well-known Apple analyst, Ming Chi Kuo and Bloomberg reporter Mark Gurman.

201909102115109883.png

iPad shown on the previous Apple Event.

According to Bloomberg, there will be an upgrade for the iPad Pro as well this year. So we predict it will be introduced in the coming event with the latest A13 chipset on it and an improved camera. In addition, a new Apple TV set-top box with A12 chip since the Apple TV Plus subscription service is to be launched on November 1st.

Either way, there’s still a few rumors like the Bluetooth tracker, Apple Glasses, reverse wireless charging that may come in 2020. The authenticity of the news is still uncertain, so take this news with a pinch of salt. So stay with us to witness the coming new Apple products that will unveil on the coming Apple Event this October on TechNave.com.

Tags: Mac Pro, Macbook Pro, Macbook Pro harga, Macbook Pro pre-order, Macbook Pro Malaysia, Macbook Pro Malaysia price, Macbook Pro specs, Macbook Pro review, Macbook Pro features, Macbook Pro Malaysia release date, Macbook Pro Malaysia launch, Macbook Pro announce, Ipad Pro, Apple Tv set top box, Apple Tv set top box, Ipad Pro, Macbook Pro announce, Macbook Pro Malaysia launch, Macbook Pro Malaysia release date, Macbook Pro features, Macbook Pro review, Macbook Pro specs, Macbook Pro Malaysia price, Macbook Pro Malaysia, Macbook Pro pre-order, Macbook Pro harga, Macbook Pro, Mac Pro, Apple Tv set top box, Ipad Pro, Macbook Pro announce, Macbook Pro Malaysia launch, Macbook Pro Malaysia release date, Macbook Pro features, Macbook Pro review, Macbook Pro specs, Macbook Pro Malaysia price, Macbook Pro Malaysia, Macbook Pro pre-order, Macbook Pro harga, Macbook Pro, Mac Pro, Apple Tv set top box, Ipad Pro, Macbook Pro announce, Macbook Pro Malaysia launch, Macbook Pro Malaysia release date, Macbook Pro features, Macbook Pro review, Macbook Pro specs, Macbook Pro Malaysia price, Macbook Pro Malaysia, Macbook Pro pre-order, Macbook Pro harga, Macbook Pro, Mac Pro, Apple Tv set top box, Ipad Pro, Macbook Pro announce, Macbook Pro Malaysia launch, Macbook Pro Malaysia release date, Macbook Pro features, Macbook Pro review, Macbook Pro specs, Macbook Pro Malaysia price, Macbook Pro Malaysia, Macbook Pro pre-order, Macbook Pro harga, Macbook Pro, Mac Pro, Apple Tv set top box, Ipad Pro, Macbook Pro announce, Macbook Pro Malaysia launch, Macbook Pro Malaysia release date, Macbook Pro features, Macbook Pro review, Macbook Pro specs, Macbook Pro Malaysia price, Macbook Pro Malaysia, Macbook Pro pre-order, Macbook Pro harga, Macbook Pro, Mac Pro, Apple Tv set top box, Ipad Pro, Macbook Pro announce, Macbook Pro Malaysia launch, Macbook Pro Malaysia release date, Macbook Pro features, Macbook Pro review, Macbook Pro specs, Macbook Pro Malaysia price, Macbook Pro Malaysia, Macbook Pro pre-order, Macbook Pro harga, Macbook Pro, Mac Pro